Catina sau gingsengul romanesc este un fruct originar din Asia cunoscut pentru beneficiile asupra organismului datorita continutului mare de vitamina C, dublu fata de macese si de 10 ori mai mare decat fructele citrice.
Fructele de catina au aspectul unor boabe moi de culoare portocalie inchisa cu gust puternic acrisor spre amarui.
Aflate in amestec, mierea cu catina reprezinta un leac complet cu numeroase proprietati vindecatoare pentru organism. In mierea cu catina gasim Vitamina A, complexul de vitamine B (B1, B2, B6, B9), Vitaminele E, K, P si F, betacaroten (mai concentrat decat in morcovi) si alte mciroelemente cum ar fi calciu, magneziu fosfor, fier, potasiu si uleiuri volatile.
Miere cu fructe si plante
Miere cu Cătină
lei30.00
+ Free ShippingCantitate : 370ml.
Conținut : miere de slacâm : 250gr, cătină : 200gr.




Recenzii
Nu există recenzii până acum.